Burdur İl Koordinatörlüğü

13.ÇAĞRI TANITIMLARI DEVAM EDİYOR


Burdur İl Koordinatörlüğü uzman personeli 13. Çağrı dönemi ile ilgili olarak tanıtım ve bilgilendirme toplantıları çerçevesinde Çeltikçi İlçesi Bağsaray Köyünde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Çeltikçi Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin TORUN ve Malmüdürü Mine BIYIKLI da katıldılar.

Burdur’da ilk kesme çiçekçilik  projesi olan “Selem Çiçekçilik”e ait sera ziyaret edilerek proje sahibinin proje hazırlama aşamasındaki tecrübelerinden faydalanıldı. Söz konusu proje 723.600,00.TL bütçeli bir proje olup, bölgede yatırım yapabilecek vatandaşlarımızı teşvik etmesi açısından Kurumumuz için önem arz etmektedir.
İl Koordinatörlüğümüz toplantıda kesme çiçekçilik toptancılarını, seranın yapımı ve makine ekipmanları ile ilgili tedarikçileri ve potansiyel başvuru sahiplerini bir araya getirdi.

Köy kahvesinde yapılan toplantıda, bugüne kadar Kurumun sağladığı yatırım imkanlarından yararlanmak için neler yapılabileceği konuları görüşüldü, desteklenen konular ve destek miktarları hakkında bilgi verildi.  Yaklaşık 40 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonunda da yatırım süreci devam eden , ” Selem Çiçekçilik” projesinin yatırım alanı gezildi.


    Cimer