Burdur İl Koordinatörlüğü

İL KOORDİNATÖRÜMÜZDEN “BURDUR İLİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNE” VE KÖY- KOOP.’A İADE-İ ZİYARETLER


Görevine yeni başlayan TKDK  İl Koordinatörü Selami Okka,” Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri BirliğiBaşkanı Kamil Özcan’a ve Köy-Koop. Başkanı Yakup Yıldız’a iade-i ziyaretlerde bulundu.  





 
İl Koordinatörümüz tarafından yapılan her iki ziyarette de İlimiz potansiyelinin değerlendirilebilmesi için  büyük önem taşıyan IPARD fonları konusu üzerinde görüşüldü. İlimizin bu fonlardan azami derecede istifade edebilmesi için, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde “daha fazla sayıda potansiyel yatırımcıya nasıl ulaşabiliriz?” sorusu üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca İl Koordinatörümüz tarafından 13.çağrı dönemi ve desteklenebilecek faaliyet alanlarının öneminden bahsedildi.

İl Koordinatörümüzün, S.S. Burdur İli Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği (Köy-Koop.) ziyaretinde,  Başkan Yakup YILDIZ , 24.05.2014 tarihinde açılışı yapılan “Köy-Koop.Burdur Birliği Süt ve Mamülleri İşletmesi” için kurumumuzdan almış oldukları 1.805.000.TL tutarındaki hibe desteği  için teşekkürlerini sundu ve kurumumuza ve kurumumuz  çalışanlarına fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı minnettar olduklarını dile getirdi. Ayrıca; Burdurdaki potansiyel yatırımcıları çekinmeden TKDK “Burdur İl Koordinatörlüğünü” ziyaret etmeleri için her fırsatta teşvik ettiğini belirtti.





    Cimer