Burdur İl Koordinatörlüğü

TKDK ANİMALL ANTALYA HAYVANCILIK VE SÜT ENDÜSTRİSİ FUARINDA




            TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü 25-28 Kasım tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenen 4. Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarında TKDK Merkezini temsilen stant açtı.

             Resmi Açılış 25 Kasım Çarşamba Günü Yapıldı

             25 ile 28 Kasım tarihleri arasında açık olan fuarın resmi açılışı 25 Kasım Çarşamba günü yapıldı. Böylelikle her iki yılda bir (2014,2016) Almanya Hannover'de düzenlenen EuroTier fuarının bir benzeri tek yıllarda (2015,2017) Antalya'da düzenlenmeye başlamış oldu.



         TarımTV’den Canlı Yayında IPARD II Tanıtımı Gerçekleştirildi

         26 Kasım Perşembe günü ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının standında gerçekleşen Antalya Tarım Fuarı Stant Etkinlikleri kapsamında, Fuarı ziyaret edenlere ve TarımTV’den canlı yayın ile tüm Türkiye’ye TKDK ve IPARD II Programının tanıtımı yapıldı.

          Proje Başvuru Yönetim Birim Amiri Erol Çolak, yaptığı sunumda TKDK’yı, desteklemeleri ve IPARD II hakkında kapsamlı bir sunum icra etti.

           Kurum Standımız Fuar Boyunca Yoğun Ziyaretçi Akınına Uğradı

           Fuar boyunca standımızı ziyaret eden gerek Antalyalı çiftçilerimiz, gerekse de Antalya’da yaşayan Burdurlu hemşerilerimiz; TKDK desteklemeleri ve projeler hakkında detaylı bilgiler aldı.




Fuar fotoğrafları için aşağıdaki linke tıklayınız

http://burdur.tkdk.gov.tr/Galeri.aspx?Id=7571




    Cimer