Burdur İl Koordinatörlüğü

Danışman Firmalara, Danışmanlara ve Faydalanıcılara Yönelik IPARD II Uygulamalı Proje Hazırlama ve Ödeme Talep Paketi Sunma Eğitim Duyurusu


IPARD II Programı kapsamında Danışman Firma, Danışman Firma temsilcilerine ve faydalanıcılara yönelik olarak proje ve ödeme talep paketi hazırlama kapasitesinin yükseltilmesi amacıyla 9-13 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya ilinde 5 günlük eğitim programı düzenlenecektir. Eğitime 5 gün boyunca katılan katılımcılara IPARD II eğitim katılım sertifikası ve Eğitim Dokümanları ücretsiz verilecektir. Eğitim programına katılımla ilgili herhangi bir ücret talep edilmeyecek ancak katılımcılar konaklama giderlerini kendileri üstleneceklerdir.

Eğitim Antalya’da düzenlenecektir.

Eğitim Programına katılmak isteyenlerin en geç 4 KASIM 2015 saat 18:00’a kadar aşağıdaki linkte yer alan formu doldurarak, başvurularını yapmaları gerekmektedir.


Başvuru sonuçları hakkında başvuru sahiplerine mail yoluyla bilgilendirme yapılacak ve katılım için son teyitleri alınacak olup toplantının düzenleneceği otel ve fiyat bilgileri aynı mail içeriğinde başvuru sahiplerine bildirilecektir.

İrtibat: 0 312 409 14 00 / 5738
İrtibat Kişisi: Feridun GÜLDÜREN

NOT: Eğitime katılım sağlamak isteyen danışman firma temsilcilerinin veya diğer katılımcıların ekte yer alan formu doldurmaları ve kesin katılım sayısının belirlenmesi sonrasında otel ve fiyat konusunda bilgilendirme yapılacaktır.

A - TKDK ve IPARD II Programı
B - Teklifler ve İyi mali yönetim ilkeleri
C - Başvuru Sahibinin Sunması Gereken Bilgi ve Belgeler
     1 - Başvuru Formu Ekinde Sunulacak Resmi Belge, Taahhütname ve Diğer Dokümanlar
     2 - Resmi Belgelerin Temin Edileceği Kurumlar
     3 - Başvuru Şekli ve Süresi
D - Başvuru Paketinin İçeriği, Temini ve Hazırlanması
     1 - Başvuru Formu ve Ekleri
     2 - İş Planı
     3 - Başvuru Paketinin hazırlanması ve teslimi aşamasında izlenecek adımlar
E - Sözleşme ve Sözleşme Değişiklikleri(Zeyilname)
F - Ödeme Öncesi yerinde Kontrol Süreci
G - Uygulamalı Ödeme Talep Paketleri içerik ve hazırlanması

    Cimer