Burdur İl Koordinatörlüğü

BURDUR BÜYÜYOR, YATIRIMLAR TKDK İLE HAYAT BULUYOR




          14. Çağrı döneminde İl Koordinatörlüğümüze proje sunan başvuru sahiplerimizden, yapılan incelemelerden sonra sözleşme imzalamaya hak kazanan 14’üyle sözleşmeleri İl Koordinatörlüğümüzde imzalandı.

 
TKDK’DAN SÜT HAYVANCILIĞINA  BÜYÜK DESTEK
 

          TKDK Burdur İl Koordinatörü Selami Okka imza töreninde yaptığı açıklamada, 14. Çağrı döneminde 13 tane süt hayvancılığı projesi, 1 tane de süt toplama merkezi projesi olmak üzere toplam 14 projenin daha TKDK destekleriyle hayata geçeceğini ifade etti.

          İl Koordinatörü Selami Okka; “Sözleşme imzaladığımız 14 adet yatırımın toplam bütçesi yaklaşık 30 Milyon TL olup, bunun yaklaşık 20 Milyon TL yatırımlar tamamlandığında başvuru sahiplerine hibe olarak aktarılabilecektir” dedi.

          İl Koordinatörü Okka sözlerini; “Önem verdiğimiz projelerimizden 1 tanesi de S.S. Büğdüz Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ait süt toplama merkezi projesidir. Bu projemiz ile kooperatifçiliğe önemli bir destek vermiş bulunuyoruz. Çünkü kooperatifler sayesinde desteklerimizden daha fazla kişi faydalanabilecektir. Büğdüz köyümüze hayırlı olsun” diyerek tamamladı.




    Cimer