Burdur İl Koordinatörlüğü

TKDK 36 PROJEYLE DAHA SÖZLEŞME İMZALADI




          13. Çağrı döneminin 2. Proje Değerlendirme ve Seçim Komitesi (PDSK) sonuçları TKDK Merkezi tarafından geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Buna göre Burdur İl Koordinatörlüğü tarafından incelenip uygun görülen Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği ve Arıcılık alanında 36 adet projeyle sözleşme imzalandı.

          TKDK Burdur İl Koordinatörü Selami Okka yaptığı açıklamada, 13. Çağrı 2. Grupta 76 adet projenin sözleşme imzalamaya hak kazandığını, bunlardan bir kısmıyla geçtiğimiz  haftalarda sözleşme imzaladıklarını, 36 adet proje sahibi ile de 03 Temmuz Cuma günü sözleşme imzaladıklarını belirterek, kalan 35 adet proje sahibi ile de bu hafta sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.

           İl Koordinatörü Okka; “Sözleşme imzaladığımız 36 adet yatırımın toplam tutarı 1 Milyon 200 Bin TL’sı olup, bunun 600 Bin TL’si yatırımlar tamamlandığında faydalanıcılara hibe olarak aktarılabilecektir. İmzaladığımız bu projeler ile İl Merkezimiz ile Ağlasun, Bucak, Çavdır, Kemer, Tefenni ve Yeşilova ilçelerine hibe aktarmış olacağız” dedi.








    Cimer