Burdur İl Koordinatörlüğü

İL KOORDİNATÖRÜMÜZDEN NEZAKET ZİYARETLERİ


          İl Koordinatörümüz Selami OKKA, 08 Mayıs Cuma günü Yerel Basına ve Veteriner Hekimler Odasına nezaket ziyaretlerinde bulundu.
 
         Çağdaş Burdur Gazetesine yapılan ziyarette, gazete ortaklarından Yusuf TORTOP’ a Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı için hayırlı olsun dileklerinde bulunan İl Koordinatörümüz OKKA, burada Kurumumuzun yeni çıktığı 14. Çağrı ilanı hakkında bilgiler verdi.



          Daha sonra Burdur Yenigün gazetesi ziyaret edilerek, gazete sahipleri Muharrem TUNCEL ve Kürşat TUNCEL ile görüşüldü. Selami OKKA burada 14. Çağrı için proje kabulüne 11 Mayıs Pazartesi başlayacaklarını ve 05 Haziran Cuma’ya kadar devam edeceğini belirtti.

          Burdur Gazetesine yapılan ziyarette ise, gazete sahibi Adnan TARAŞLI ve gazeteci Hasan TÜRKEL ile görüşen İl Koordinatörümüz, burada 14. Çağrıda özellikle İlimizin lokomotif sektörü süt hayvancılığına yönelik desteklerin bulunduğunu belirterek, 15 Bin Euro ile 1 Milyon Euro bütçeli projelerin kabul edileceğini ve bu projelere % 50 ile % 65 arasında hibe ödeneceğini söyledi.



          Günün son ziyaretini ise Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kazım ÜSTÜNER’ e yaparak, Oda Başkanlığı için hayırlı olsun dileklerinde bulunan İl Koordinatörümüz OKKA,  burada 14. Çağrı ilanı hakkında bilgilendirme yaptı. Bu çağrıda süt hayvancılığının yanı sıra; süt işleme, et işleme, meyve sebze işleme-soğuk hava deposu ve su ürünleri işleme sektörüne de destekleri olduğunu belirterek, oda üyelerinin bu konuda özellikle hayvancılık işletmesi sahiplerine yapacakları bilgilendirmenin İlimiz açısından büyük öneme sahip olduğunu belirtti.




    Cimer