Burdur İl Koordinatörlüğü

BURDUR TKDK FESHANE’DEKİ BURDUR TANITIM GÜNLERİNDE


          İl Koordinatörlüğümüz, 19-22 Mart tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Burdur Tanıtım Günlerinde yerini aldı.



          Mehmet Akif Kabri Başında Anıldı

          18 Mart Çarşamba günü, Burdur Milletvekili Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un kabrinin başında anılması ve dualarla başlayan Burdur Tanıtım Günleri,  aynı gün “Teke Yöresi İstiklal’den İstikbal’e Yürüyor”  sloganıyla Tünelden Galatasaray Lisesine kadar Burdur protokolünün de yer aldığı kalabalık grupla bir yürüyüş gerçekleştirildi. Sonrasında ise Galatasaray Lisesi önünde basın açıklaması yapılarak, vatandaşlar Feshane’ye davet edildi.



          Resmi Açılış 20 Mart Cuma Günü Yapıldı
         
          19 Mart 2015 Perşembe gününden 22 Mart 2015 Pazar gününe kadar ziyarete açık olan Feshane’de Burdur Tanıtım Günlerini bir çok vatandaşla birlikte Devlet Erkanı da yalnız bırakmadı. 20 Mart 2015 cuma günü Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından resmi açılışı yapılan Burdur Tanıtım Günlerini, 21 Mart 2015 cumartesi ve 22 Mart 2015 pazar günleri ise Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ziyarette bulundular.



          Kurum Standımız Tanıtım Günleri Boyunca Göz Doldurdu

          Gerek Burdurlu hemşerilerimiz gerekse de diğer vatandaşlar standımıza gelerek Kurumumuz ve verdiği destekler hakkında bilgi aldı. Standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Sayın Valimize, Milletvekilimize, Belediye Başkanlarımıza, Rektörümüze, Vali Yardımcılarımıza, Kaymakamlarımıza, Siyasi parti temsilcilerine, STK temsilcilerine ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.



FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ
                                              
http://burdur.tkdk.gov.tr/Galeri.aspx?Id=6408&Sayfa=1

    Cimer