Burdur İl Koordinatörlüğü

BURDUR BELEDİYE BAŞKANINDAN TKDK’YA ZİYARET




     Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Burdur İl Koordinatörü Selami Okka’ya 24 Şubat Salı günü nezaket ziyaretinde bulundu.
    
     Ziyarette İl Koordinatörü Okka, Kurumun Avrupa Birliğine Katılım Öncesi uyumun sağlanması amacıyla kurulduğunu belirterek, teşkilat yapısını ve bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler ile IPARD kapsamındaki destekler hakkında bilgi verdi.

     Burdur’da son olarak 13. Çağrıya çıktıklarını ve 10 Şubat itibariyle 117 proje ve 51,5 milyon tutarında proje kabul ettiklerini belirten Selami Okka, “Bizim müteşebbis vatandaşlara ulaşmamızda şüphesiz belediyelerimizin yönlendirmeleri de etkili olmaktadır. Çünkü yatırım yapmayı düşünen bir vatandaşımız ilk olarak nereye gidecek. Belediyeye, Valiliğe ve Kaymakamlığa gidecek. Dolayısıyla biz Belediye Başkanımıza da bu konuda teşekkür etmek isteriz.” diye konuştu.
    
Belediye Başkanı Ercengiz’de, İl Koordinatörü Selami Okka’ya ve ekibine Burdur’a yapmış oldukları katkı için teşekkür etti.
    Cimer