Burdur İl Koordinatörlüğü

IPARD TANITIM TOPLANTISI




            Kurumumuz ve Burdur İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü (GTHB) işbirliğince Birliklere, Sivil Toplum Örgütlerine, Muhtarlara ve GTHB İlçe Müdürlükleri personeline yönelik 13. Başvuru Çağrı ile ilgili olarak bir tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

           GTHB İl Müdürlüğü Ahmet Beleş Toplantı Salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasında İl Müdürü Ş. Fırat ERKAL; TKDK’nun kuruluşundan bu yana üreticilerimiz lehine pek çok şeyin değiştiğine, destek ve hibe miktarlarının arttığına ve üreticilerimizin bu desteklemelerden faydalanmasını sağlamanın hepimizin görevi olduğuna dikkat çekti.

            İl Koordinatörümüz Selami OKKA ise 13. Başvuru Çağrı ilanı hakkında katılımcılara desteklemeler, proje hazırlama süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Şu ana kadar desteklenen proje sayıları ile hibe tutarlarına da değinen Sayın OKKA, bu desteklerin Burdur’umuz için çok kıymetli olduğunu ve bu desteklerden ne kadar çok faydalanabilirsek, ilimize o kadar çok yatırım ve istihdamın kazandırılacağını ifade etti.
 
            İl Koordinatörümüzün konuşmasının ardından Yerinde Kontrol Uzmanımız Hasan Asan tarafından detaylı bir sunum yapıldı.



    Cimer