Burdur İl Koordinatörlüğü

KOZLUCA VE AKÇAÖREN KÖYLERİNDE TANITIM TOPLANTISI


İl Koordinatörlüğümüz tarafından, Burdur Merkez Kozluca ve Kemer Akçaören köylerinde 13. Çağrı dönemi için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

           İl Koordinatörlüğümüz uzmanları Ali İNCE ve Hasan ASAN tarafından yapılan sunumda, Kurumumuzun yapmış olduğu desteklemeler ve proje hazırlama süreci hakkında ayrıntılı bir bilgilendirme yapıldı. Kozluca köy kahvesinde gerçekleşen tanıtıma yaklaşık 50 vatandaşımız iştirak etti. İlginin yoğun olması sebebiyle tanıtım sonrasında soru-cevap kısmında da vatandaşlarımızın her türlü sorularına cevap verildi. Kurumumuza proje sunup hibe desteği olan projeler hakkında da vatandaşlarımız bilgilendirildi. Yine Kozluca köyünden hibe desteği alan faydalanıcılarımıza söz verilerek, yaşamış oldukları tecrübelerin potansiyel başvuru sahiplerine aktarılmasına imkan tanındı.
 
          Kemer Akçaören köyünde yapılan sunuma ilgi üst düzeydeydi. Köy kahvesinde gerçekleşen tanıtıma yaklaşık 25 çiftçimiz katıldı. Yapılan 2 toplantının sonunda da kurumumuza proje sunması muhtemel yatırımcıların iletişim bilgileri alınarak, toplantılar nihayete erdirildi.
 
          
    Cimer